Brennenstuhl - Bouwlamp - 650 lm

€ 75,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 11
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Payment methods

Meer informatie

De Brennenstuhl bouwlamp op voet is een geel met zwarte lamp die zowel in huis of buiten te gebruiken is. Hij is namelijk volledig spatwaterdicht en kan tegen stof. Het bewijs hiervoor levert de IP54 waarde die de lamp van de fabrikant heeft meegekregen. Dit is een waarde waarmee fabrikanten aangeven hoe het zit met de beveiliging van het product. Dit product werkt verder door middel van een ledlamp. Zoals we in de volgende alinea zullen lezen, heeft dat een aantal voordelen ten opzichte van reguliere lampen.

Gaat lang mee

De Brennenstuhl bouwlamp op voet maakt dus gebruik van de ledtechnologie. Maar wat houdt dit nu precies in? Led is de afkorting voor Light Emitting Diode en bevat een elektronisch component dat, door twee elektroden waar elektriciteit doorheen gaat, direct licht uitzendt. Het licht wordt gegeven door een chip van lichtgevend materiaal. Welke kleur het licht geeft, hangt af van wat voor soort halfgeleidermateriaal er in het lampje gebruikt is. In dit geval geeft de ledlamp een aangename neutraal witte kleur. Het voordeel van een ledlamp is dat je veel minder energie gebruikt, dat de lamp niet warm wordt en dat dit soort lampen langer meegaat. Je zult dus lang plezier hebben van deze bouwlamp van het merk Brennenstuhl.

Geen stopcontact nodig

Soms heb je even geen stroomaansluiting voorhanden, omdat de afstand tussen het stopcontact en het apparaat te groot is, omdat de kabel te kort is, omdat het stopcontact bezet is of omdat er helemaal geen stroomaansluiting aanwezig is. In dit specifieke geval maakt dat niks uit, want de bouwlamp werkt met een accu. Deze accu dien je op te laden, er zit zelfs een USB-poort op, en dan heb je licht. Je hebt dus geen stopcontact nodig. Het voordeel is dat de lamp hierdoor eenvoudig en snel te verplaatsen is.

Specificaties
Meer over Brennenstuhl - Bouwlamp - 650 lm (Productcode: 16489990517.8203)
 Merk
Brennenstuhl
 Soort
Bouwlamp
 Vermogen
10 Watt
 Voeding
Ingebouwde accu
 Lichtbron
LED
 Lichtkleur
Neutraal wit
 Lichtopbrengst
650 lm
 Beschermingsgraad
IP54
 Oplaadbaar
 Met USB-laadpoort
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links