Brennenstuhl - Bouwlamp - 8545 lm

€ 45,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 1
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Payment methods

Meer informatie

De Brennenstuhl bouwlamp op statief is een handig product dat in veel situaties van pas kan komen. Het heeft een snoer van 5 meter, dus je hoeft je niet dicht bij een stopcontact te bevinden om het te gebruiken. Een ander groot pluspunt aan deze bouwlamp is dat hij op een statief staat waardoor je hem in hoogte kan verstellen. Je hoeft je ook niet druk te maken of de lamp tegen regen en andere nattigheid kan, want deze bouwlamp en het statief zijn volledig spatwaterdicht (IP44). Tel daar het feit bij op dat de lamp tevens volledig stofdicht is en je krijgt dit duurzame product met een lange technische levensduur..

Fysieke kenmerken

De Brennenstuhl bouwlamp op statief is verder eenvoudig te verplaatsen. Dit komt door zijn gewicht. Deze uitvoering weegt namelijk slechts 3,7 kilogram en is in hoogte te verstellen. De minimale hoogte is 70 cm en de maximale hoogte 200 cm. Je kunt dus prima een hoog object verlichten op deze manier. Voor het lampje zit een beschermingsgaas waarmee je het voor schade door voorwerpen behoedt, en je vingers tegen de warmte beschermt. De kop van de lamp is in verschillende standen te zwenken en vast te zetten.

Halogeenlamp

Deze uitvoering maakt gebruik van een halogeenlamp. Het vermogen is 400 watt. De halogeenlamp, die een warm witte kleur geeft, gaat tevens lang mee met een lichtopbrengst van 8545 lumen. Maar wat houdt deze waarde precies in? Met lumen wordt de lichtopbrengst van aangeven. Voor een slaapkamer wordt vaak een lamp aangeraden van 300-400 lumen, dus met de 8545 lumen van deze uitvoering van Brennenstuhl heb je genoeg licht om een aanzienlijke ruimte van licht te voorzien.

Specificaties
Meer over Brennenstuhl - Bouwlamp - 8545 lm (Productcode: 13226057832.8203)
 Merk
Brennenstuhl
 Soort
Bouwlamp
 Vermogen
400 Watt
 Voeding
Netstroom
 max. hoogte
0,7 - 2 meter
 Kabellengte
5 meter
 Lichtbron
LED
 Lichtkleur
Neutraal wit
 Lichtopbrengst
8545 lm
 Beschermingsgraad
IP44
 Voorzien van beschermingsgaas
 In hoogte verstelbaar
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links