EGB - Bouwlamp - 8545 lm

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Meer informatie

De EGB bouwlamp op voet is uitermate geschikt om als verlichting te gebruiken tijdens het klussen. Steek de 1,8 meter lange stroomkabel in het stopcontact en je hebt direct licht, zodat je tot in de late uurtjes kan blijven doorwerken of om alles, ook bij weinig licht, op de bouwkeet te kunnen blijven zien. Natuurlijk geeft een goede bouwlamp ook een extra stukje veiligheid, omdat je zo minder snel over dingen op de vloer struikelt. Het vermogen van dit exemplaar is 400 watt. De halogeenlamp, die een warm witte kleur geeft, gaat lang mee met een waarde van 8545 lumen. Het licht is omhoog en omlaag te zwenken.

Veilig

Deze gele EGB bouwlamp op voet kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het enige dat je nodig hebt, is een stopcontact. Dus gebruik de bouwlamp ook in de avond, nadat je thuis bent gekomen van je werk, om nog eventjes wat uurtjes te schilderen in je nieuwe huis. Of zet één of een aantal van dit soort lampen, op de bouwkeet neer en werk hierdoor veiliger, zowel in de vroege ochtend en als de schemering al is begonnen. Voor het licht zit beschermingsgaas waardoor je je minder snel brandt, en de lamp zelf heeft veiligheidsglas.

Ook buiten te gebruiken

Omdat dit product een beschermingsgraad van IP54 heeft, wat staat voor International Protection Rating, kan hij gewoon buiten neergezet worden. Een beetje regen of sneeuw zijn totaal geen probleem. Hij is namelijk volledig spatwaterdicht. Met de IP-waarde van elektronische producten geven fabrikanten aan hoe het zit met de mate van beveiliging van het desbetreffende elektrische apparaat. Dit product, dat gemaakt is van gegoten aluminium met een coating, is eenvoudig overal mee naartoe te nemen door het handvat aan de bovenzijde van de lamp.

Specificaties
Meer over EGB - Bouwlamp - 8545 lm (Productcode: 15957550193.8203)
 Merk
EGB
 Soort
Bouwlamp
 Vermogen
400 Watt
 Voeding
Netstroom
 Kabellengte
1.8 meter
 Lichtbron
Halogeen
 Lichtkleur
Warm wit
 Lichtopbrengst
8545 lm
 Beschermingsgraad
IP54
 Voorzien van beschermingsgaas
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links