König - Bouwlamp - 1400 lm

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Meer informatie

Draagbaar, energiezuinig en overal te gebruiken; het zijn allemaal termen die van toepassing zijn op deze geel met zwarte König bouwlamp op voet. Draagbaar omdat dit product slechts 21,6 cm bij 31,9 cm bij 18,4 cm groot is. Energiezuinig omdat de bouwlamp gebruikmaakt van een ledlamp, met deze uitvoering kies je dus ook voor duurzaamheid. Bovendien is dit product overal te gebruiken door de bescherming tegen water en stof, en daardoor ook nog eens zowel tijdens het klussen in huis als buitenshuis bruikbaar. Door de stevige pootjes blijft dit bouwlicht op elke ondergrond stevig staan.

80% energiezuiniger

Deze König bouwlamp op voet maakt zoals gezegd gebruik van een ledlamp. Deze geeft een neutraal witte kleur en is daardoor goed te gebruiken om uiteenlopende objecten en ruimtes te belichten en verlichten. Het vermogen van het lampje is verder 20 watt en de lichtsterkte is 1400 lumen. Ter illustratie: voor een slaapkamer wordt vaak een lichtopbrengst van 400 lumen geadviseerd, dus met deze bouwlamp kun je grote ruimtes op een goede manier verlichten. Het voordeel van een ledlamp is dat je hierdoor ongeveer 80% minder energie kwijt bent, dat de lamp vrijwel niet warm wordt, waardoor je je vingers er niet aan brandt en waardoor hij niet snel doorbrandt. Ook gaan ledlampjes veel langer mee dan normale gloeilampen.

Makkelijk

Dit product is eenvoudig in gebruik. Laad de accu op en je kunt direct gebruik maken van de lamp. Je hebt dus geen stopcontact nodig om hem aan te zetten. Dit is handig als stopcontacten bezet, te ver weg of niet aanwezig zijn, of als je geen verlengsnoer bij de hand hebt. Zet de lamp neer en verlicht het object of de ruimte die je wilt verlichten. Omdat deze uitvoering IP65 is, is hij tevens volledig stofdicht en waterbestendig, dus je kan hem binnen en buiten gebruiken zonder dat hij kapot gaat van bijvoorbeeld een beetje regen.

Specificaties
Meer over König - Bouwlamp - 1400 lm (Productcode: 13676353314.8203)
 Merk
König
 Soort
Bouwlamp
 Vermogen
20 Watt
 Voeding
Ingebouwde accu
 Afmetingen
216 x 319 x 184 mm
 Lichtbron
LED
 Lichtkleur
Neutraal wit
 Lichtopbrengst
1400 lm
 Beschermingsgraad
IP65
 Oplaadbaar
 Verbruikt 70% minder energie
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links