König - Bouwlamp - 700 lm

€ 54,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 143
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€54,99Aantal 2-9€53,62Aantal 10 en meer€51,69
Payment methods

Meer informatie

De König bouwlamp op voet is een exemplaar met pootjes dat je zowel in huis als buitenshuis kunt gebruiken. Een handige eigenschap aan dit product is dat het werkt met een ingebouwde accu. Eenmaal opgeladen kun je dit product vervolgens zonder stopcontact gebruiken. De lamp is verder geel van kleur met zwarte accenten en maakt gebruik van een ledlampje, maar daarover in de volgende alinea meer informatie. Of je deze bouwlamp van het merk König nu gebruikt op de bouwkeet of thuis tijdens het verbouwen of klussen, hij komt altijd goed van pas.

Energiezuinig

Je wilt natuurlijk dat de lamp genoeg licht geeft. Maar als je hem de hele dag aan hebt staan, is het ook fijn als de lamp niet al te veel energie verbruikt. Dit is beter voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Met dit product van König zit je wat dat betreft helemaal goed. Hij maakt namelijk gebruik van ledlampjes met een neutraal witte kleur. Dit soort lampen verbruikt tot wel 70 - 80 % minder energie dan normale gloeilampen. Verder worden ze veel minder warm, waardoor je je er niet aan kan branden en waardoor ze minder snel doorbranden. Je hoeft het lampje dus minder vaak te vervangen.

Eenvoudig te verplaatsen

Naast dat deze bouwlamp dus energiezuinig is, is hij ook eenvoudig te verplaatsen. Allereerst door het compacte formaat. Het hele apparaat is namelijk slechts 17 cm bij 21,5 cm bij 14,5 groot en bijzonder licht. Dus als je in een andere ruimte licht nodig hebt, pak je hem eenvoudig op en breng je hem naar die andere ruimte. Het helpt ook dat deze bouwlamp dus werkt met een ingebouwde accu. Je hebt dus geen stopcontact nodig. Je kan de lamp dus gemakkelijk oppakken en verplaatsen, zonder eerst de stekker uit het stopcontact te halen.

Specificaties
Meer over König - Bouwlamp - 700 lm (Productcode: 13676361517.8203)
 Merk
König
 Soort
Bouwlamp
 Vermogen
10 Watt
 Voeding
Ingebouwde accu
 Afmetingen
170 x 215 x 145 mm
 Lichtbron
LED
 Lichtkleur
Neutraal wit
 Lichtopbrengst
700 lm
 Beschermingsgraad
IP65
 Oplaadbaar
 Verbruikt 70% minder energie
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links