Avide - Breedstraler - 1800 lm

€ 19,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 73
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€19,99Aantal 2-9€19,49Aantal 10 en meer€18,79
Payment methods

Meer informatie

De zwarte Avide led breedstraler is een betrouwbare en tegelijkertijd duurzame lichtbron waarmee je in veel situaties alles goed kunt verlichten. Het maakt daarbij niet uit of je dat binnen of buiten doet, want hij heeft een beschermingsgraad van IP65 en is CE-gekeurd. Daarover meer informatie in onderstaande alinea. Gebruik deze breedstraler bijvoorbeeld om je tuin, een stal, de oprit of de steeg te verlichten om op deze manier een extra stukje veiligheid te creëren. Het is daarbij een energiezuinige manier van verlichten.

Veilig buiten en binnen te gebruiken

IP65 wilt zeggen dat een elektronisch product helemaal sproeiwater- en stofdicht is. Je kunt dit product dus van het merk Avide probleemloos buiten ophangen of neerzetten, want regen en sneeuw zullen de lamp en de armatuur niet beschadigen. Het maakt de lamp ideaal om in verschillende situaties en ruimtes te gebruiken om alles te verlichten. Een CE-keuring (afkorting van Conformité Européenne), zoals deze breedstraler heeft, wil zeggen dat de lamp voldoet aan alle strenge Europese veiligheidsregels en wetten.

Chip

De Avide led breedstraler maakt gebruik van ledlampen om te verlichten. Maar wat houdt dit nu precies in? Led is de afkorting voor Light Emitting Diode. Hierbij wordt gebruikgemaakt van een chip van lichtgevend materiaal om te verlichten. Welke kleur het licht heeft, hangt bij ledlampen af van wat voor soort halfgeleidermateriaal er gebruikt is. In dit specifieke geval geven de ledlampjes een neutraal witte kleur. Ledlampen zijn een stuk energiezuiniger dan bijvoorbeeld gloei- of halogeenlampen. Daardoor is dit product een goede keuze als je milieubewust bent, maar natuurlijk ook als je liever niet teveel geld kwijt bent aan energie. Zoek je dus een energiezuinige, sneller en makkelijke manier om ruimtes te verlichten? Dan is dit product van het merk Avide een goede keuze.

Specificaties
Meer over Avide - Breedstraler - 1800 lm (Productcode: 25631946912.8203)
 Merk
Avide
 Soort
Breedstraler
 Vermogen
20 Watt
 Voeding
Netstroom
 Lichtbron
LED
 Lichtkleur
Neutraal wit
 Lichtopbrengst
1800 lm
 Beschermingsgraad
IP65
 CE gekeurd, Inclusief ophanghaak
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links