Avide - Breedstraler - 2250 lm

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Meer informatie

Met de Avide led breedstraler verlicht je gebieden vlak voor de lichtbron. Dit zijn lampen met een grote straalhoek met een relatief minder ver bereik. Wil je liever een gebied verder van het licht af verlichten, dan raden we je een verstraler aan. Dit zijn lampen met een lichtstraal die verder reikt, maar die tegelijkertijd smaller is dan die van een breedstraler. Gebruik een deze laatste juist om een groot oppervlak mee te verlichten. Je hangt hem eenvoudig op met de beugel aan de lamp. Deze beugel is in en uit te klappen.

Bewegingssensor

Door de aanwezige bewegingssensor is het mogelijk om de lamp aan te laten springen als deze warmte detecteert. Hij werkt namelijk met infraroodstraling. Dus als er iets of iemand langsloopt, -kruipt, -rijdt of -fietst, springt het lampje aan. Althans, als je hem op deze manier hebt ingesteld. Je kan de sensor instellen op tijd, beweging of lichtdetectie. Maar natuurlijk kan je de sensor ook volledig uitzetten en er voor kiezen om de lamp alleen handmatig aan of uit te zetten.

Gebruiksduur

Deze Avide led breedstraler is verder smal qua ontwerp: hij is slechts 2,5 cm dik, en zwart van kleur. Als je hem dus niet nodig hebt, berg je hem eenvoudig ergens op. Hij zal weinig plaats in beslag nemen. De behuizing is gemaakt van sterk aluminium en het glas is gehard. Omdat dit product gebruikmaakt van ledlampjes van 30 watt en met een lichtsterkte van maar liefst 2250 lumen, heb je er geen omkijken naar en verlicht je probleemloos de meest donkere ruimtes en gebieden. ledlampen gaan daarnaast veel langer mee dan normale halogeenlampen en verbruiken tot wel 75-80% minder energie. Al deze eigenschappen maken het een duurzaam product waar je lang plezier aan zult beleven.

Specificaties
Meer over Avide - Breedstraler - 2250 lm (Productcode: 25634186331.8203)
 Merk
Avide
 Soort
Breedstraler
 Vermogen
30 Watt
 Voeding
Netstroom
 Lichtbron
LED
 Lichtkleur
Neutraal wit
 Lichtopbrengst
2250 lm
 Beschermingsgraad
IP65
 CE gekeurd, Inclusief ophanghaak
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links