Avide - Breedstraler - 2250 lm

€ 18,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 32
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€18,99Aantal 2-9€18,52Aantal 10 en meer€17,85
Payment methods

Meer informatie

De Avide led breedstraler is een handige lamp die je zowel kunt ophangen als neerzetten. Het ophangen doe je met de ophanghaak, het neerzetten met de in- en uitklapbare beugel aan de onderzijde van de breedstraler. Maar daarover in de tweede alinea meer informatie. Allereerst is het van belang om op te merken dat deze breedstraallamp werkt door middel van ledlampjes. Dit is ieder geval een zeer duurzame manier van verlichten. De lampjes gaan namelijk langer mee dan normale gloeilampen, dus je hebt er vrijwel geen omkijken naar.

Ophanghaak en beugel

Deze breedstraler is zowel op te hangen als neer te zetten. Het maakt daarbij niets uit of je hem binnen gebruikt, bijvoorbeeld op zolder, tijdens het klussen, in de meterkast of in de kelder of buiten in de tuin, in de steeg, de oprit et cetera. Hij is namelijk volledig sproeiwater- en stofdicht. Deze schijnwerper zal altijd genoeg verlichten zodat je zelfs in het pikdonker alles nog goed kunt zien. Hij heeft namelijk een lichtopbrengst van maar liefst 2250 lumen. De lamp heeft een handige beugel waarmee je hem op een vlakke ondergrond kunt neerzetten en een ophanghaak waarmee je hem overal aan kunt ophangen. Als je de hem niet gebruikt, klap je de beugel weer eenvoudig in en is de lamp gemakkelijk op te bergen zonder teveel ruimte in te nemen.

Eigenschappen

Met de Avide led breedstraler verlicht je op een snelle en simpele manier allerlei verschillende ruimtes en kamers. Het maakt daarbij niet uit of je hem binnen gebruikt of buiten, want hij kan tegen water en stof. Dit maakt hem ook handig tijdens het klussen, zodat je tot in de late uurtjes door kunt gaan. Deze versie krijgt zijn voeding via het stopcontact, dus het is belangrijk om altijd een beschikbaar stopcontact te hebben. Wil je toch liever een versie die op batterijen werkt of met een oplaadbare accu, dan raden we je aan ons assortiment te bekijken met veel verschillende soorten bouw- en looplampen.

Specificaties
Meer over Avide - Breedstraler - 2250 lm (Productcode: 25634284767.8203)
 Merk
Avide
 Soort
Breedstraler
 Vermogen
30 Watt
 Voeding
Netstroom
 Lichtbron
LED
 Lichtkleur
Neutraal wit
 Lichtopbrengst
2250 lm
 Beschermingsgraad
IP65
 CE gekeurd, Inclusief ophanghaak
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links