Avide - Breedstraler - 3250 lm

€ 29,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 31
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€29,99Aantal 2-9€29,24Aantal 10 en meer€28,19
Payment methods

Meer informatie

De Avide led breedstraler is een veelzijdige lamp. Je kan hem gebruiken als bouwlamp, bijvoorbeeld op de keet of tijdens het klussen en verbouwen in huis, maar ook als tuinlamp, lamp in de schuur, de kelder, op zolder, in een stal, op een bedrijventerrein, op de oprit en op nog veel meer plaatsen. De lamp is probleemloos binnen en buiten te gebruiken, omdat hij tegen water en stof kan (IP65). Tel daarbij op dat hij duurzaam is en lang mee zal gaan en je krijgt deze versie van het merk Avide. Waarom hij als duurzaam als kenmerk heeft, leggen we je graag uit in de volgende alinea.

Ledlampjes

Deze zwarte Avide led breedstraler werkt met ledlampjes. Je wilt natuurlijk dat hij voldoende licht geeft om alles optimaal te belichten, maar het is ook fijn als hij energiezuinig is, vanwege de lagere kosten en omdat het beter is voor het milieu. Gelukkig is dat bij deze breedstraler het geval. De ledtechnologie is namelijk zeer energiezuinig. Je gebruikt tot wel 80% minder energie dan bij normale halogeen- en gloeilampen. Dat ga je positief merken op je energierekening. Een ander voordeel van ledlampen is dat ze vrijwel niet warm worden, waardoor je je vingers niet verbrandt. Je hoeft de lampjes hierdoor ook veel minder vaak te vervangen, omdat ze niet doorbranden. Ze hebben gewoon een aantal branduren en daarna is het klaar.

Eigenschappen van het licht

Dit product maakt dus gebruik van ledlampjes, maar hier merk je verder niks van als je de lamp aanzet. Alleen achteraf, op je energierekening, zal je verschil merken. Deze breedstraler geeft namelijk veel licht en doet dit in een neutraal witte kleur. De lichtopbrengst is met 3250 lumen groot te noemen, dus je kan er prima grote ruimtes mee verlichten zonder in te leveren op de kwaliteit en de sterkte van het licht.

Specificaties
Meer over Avide - Breedstraler - 3250 lm (Productcode: 25634276564.8203)
 Merk
Avide
 Soort
Breedstraler
 Vermogen
50 Watt
 Voeding
Netstroom
 Lichtbron
LED
 Lichtkleur
Neutraal wit
 Lichtopbrengst
3250 lm
 Beschermingsgraad
IP65
 CE gekeurd, Inclusief ophanghaak
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links