Avide - Breedstraler - 900 lm

€ 11,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 14
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€11,99Aantal 2-9€11,69Aantal 10 en meer€11,27
Payment methods

Meer informatie

Veilig, duurzaam en goed verlichten, dat doe je eenvoudig met de Avide led breedstraler. Gebruik dit product bijvoorbeeld tijdens het klussen en verbouwen, zodat je ook na je werk, tot in de late uurtjes, kunt blijven doorwerken. Of op de bouwkeet zodat je niet op je vingers slaat tijdens het timmeren. Maar er zijn nog veel meer situaties waarbij deze lamp handig kan zijn: daarover meer informatie in de tweede alinea. Deze uitvoering werkt verder gewoon door de stekker aan het snoer in het stopcontact te steken. Een breedstraler levert een hoop licht en omdat deze gebruikmaakt van ledlampjes is het tevens een energiezuinige manier van verlichten.

Gebruik

De Avide led breedstraler gebruik je dus tijdens het klussen of op de keet, maar de lamp is op veel meer verschillende manieren te gebruiken. Bijvoorbeeld in een stal, een schuur, in de tuin, om de steeg van verlichting te voorzien of op een zolder of kelder. Of gebruik dit product als lichtbron op een filmset. Een breedstraler heeft als eigenschap dat deze veel licht geeft en - what’s in a name - een brede lichtbundel geeft. Je kan er dus een groot oppervlakte mee verlichten. Omdat deze specifieke versie ledlampjes gebruikt, verbruik je tevens ongeveer 80% minder energie in vergelijking met normale gloeilampen. Tevens gaan ledlampen veel langer meer dan normale lampen. Je betaalt dus minder en je belast het milieu stukken minder dan bij normale gloei- en halogeenlampen.

Lumen

Dit product heeft een waarde van 900 lumen. Lumen betekent hoeveel licht een lamp geeft. Even om het duidelijker te maken: een slaapkamer heeft ongeveer een exemplaar nodig van 300 à 400 lumen. Met deze uitvoering verlicht je dus op een duurzame manier een grote ruimte. Hoe en waar je deze versie gebruikt, is natuurlijk volledig aan jezelf, of dat nu binnen is of buiten; het kan allebei, want de lamp kan bijvoorbeeld tegen regen.

Specificaties
Meer over Avide - Breedstraler - 900 lm (Productcode: 25631955115.8203)
 Merk
Avide
 Soort
Breedstraler
 Vermogen
10 Watt
 Voeding
Netstroom
 Lichtbron
LED
 Lichtkleur
Neutraal wit
 Lichtopbrengst
900 lm
 Beschermingsgraad
IP65
 CE gekeurd, Inclusief ophanghaak
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links