König - Breedstraler - 898 lm

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Meer informatie

Met de König led breedstraler verlicht je eenvoudig allerlei verschillende ruimtes, zowel binnen als buiten. De lamp heeft namelijk een IP65 beveiligingswaarde. Hiermee geven fabrikanten aan of een elektronisch product tegen (spat)water, stof en andere voorwerpen kan. Dit is de afkorting voor International Protection Rating. De waarde van 65 betekent dat de de breedstraler tegen water en stof kan en dus kan de lamp prima buiten opgehangen en gebruikt worden. Er zit een ophanghaak aan waardoor hij eenvoudig overal aan bevestigd kan worden. Of je zet hem op de grond neer, bijvoorbeeld tijdens het klussen of op de bouwkeet.

Neutraal witte kleur

De zwarte König led breedstraler is een lamp die je zowel kunt neerzetten als ophangen. Hij werkt met ledlampjes en dus hoef je de lampjes niet vaak te vervangen en verbruik je ongeveer 80% minder energie dan bij normale gloei- en halogeenlampen. De ledlampen geven licht in een neutraal witte kleur, waardoor je deze uitvoering prima kunt gebruiken als bouwlamp op de keet of tijdens het klussen en/of verbouwen. Voor de sfeer moet je dit product natuurlijk niet kopen, maar met een lichtopbrengst van 898 lumen kun je een grote, donkere kamer op een goede manier verlichten. Even ter verduidelijking: voor een doorsnee slaapkamer wordt vaak een lamp geadviseerd van ongeveer 400 lumen.

Lichtstraal

De naam zegt het al: een breedstraler heeft een relatief brede lichtstraal. Het is op die manier dus mogelijk om een groot oppervlakte te verlichten. Je kunt dan denken aan klussen op locatie, ruimtes in woningen tijdens het verbouwen, ruimtes bij bedrijven of als beveiliging van je woning. Omdat deze uitvoering gebruikmaakt van ledlampen is het tevens een duurzame manier van verlichten, goed voor het milieu en je portemonnee. Deze versie werkt verder met een normaal snoer met een stekker die je in het stopcontact dient te steken.

Specificaties
Meer over König - Breedstraler - 898 lm (Productcode: 25631889491.8203)
 Merk
König
 Soort
Breedstraler
 Vermogen
10 Watt
 Voeding
Netstroom
 Lichtbron
LED
 Lichtkleur
Neutraal wit
 Lichtopbrengst
898 lm
 Beschermingsgraad
IP65
 CE gekeurd, Inclusief ophanghaak
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links