Brennenstuhl - Bullseye lamp

€ 8,99 (incl. 21% BTW)
1-8 wd
Extra korting!
Aantal 1€8,99Aantal 2-9€8,77Aantal 10 en meer€8,45
Payment methods

Meer informatie

Met de Brennenstuhl bullseye lamp haal je sterke en robuuste verlichting in huis die je op verschillende plekken kan ophangen, zowel in huis als buitenshuis. De armatuur is wit van kleur en erg stevig, verder is het lampje voorzien van een stevige metalen korf en wordt het lampje beschermd door veiligheidsglas. Door deze eigenschappen heeft dit product van het merk Brennenstuhl een lange levensduur. Deze uitvoering is verder rond van vorm en dus overal op te hangen, tevens buiten omdat hij bestand is tegen water en bijvoorbeeld stof. Heb je niks met de kleur wit, geen probleem. We hebben dezelfde versie namelijk ook in het matzwart.

Waar op te hangen?

Deze witte, ronde Brennenstuhl bullseye lamp is dus een sterk product dat door zijn eigenschappen op veel plekken is op te hangen. Het maakt daarbij niet uit of je het aan een muur hangt of aan het plafond; deze uitvoering zal altijd blijven verlichten. Omdat dit product een beveiligingswaarde van IP44 heeft, kan het prima zowel binnen als buiten opgehangen worden. Hang het op de plek waar je het hebben wilt, er zitten al een aantal gaten in de zijkant die je kunt gebruiken om met schroeven de lamp aan een plafond of muur vast te maken. Sluit de elektra aan, steek de stekker in het stopcontact en de gehele ruimte zal verlicht worden. Deze versie is ongeveer 22 cm bij 22 cm groot.

Geleverd zonder lampje

De armatuur wordt geleverd zonder lampje, dus dit dien je zelf nog aan te schaffen. Het moet een normaal gloei- of spaarlampje zijn met een maximaal wattage van 100 watt. De fitting dient een E27-fitting te zijn, alleen dan past het namelijk in de armatuur.

Specificaties
Meer over Brennenstuhl - Bullseye lamp (Productcode: 25331356180.8203)
 Merk
Brennenstuhl
 Voeding
Netstroom
 Afmetingen
Diameter: 220 mm | diepte: 100 mm
 Fittingtype
E27
 Beschermingsgraad
IP44
 Capaciteit
100 Watt
 Excl. lamp
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links