Brennenstuhl - Bullseye lamp

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Meer informatie

De Brennenstuhl bullseye lamp is een eenvoudig, ijzersterk en betaalbaar product dat in veel situaties van pas kan komen. Je verlicht er gemakkelijk allerlei plekken mee. Het toont alleen maar aan waarom dit product al jarenlang een favoriet is onder de gebruikers. Tel daar het feit bij op dat je de ronde lamp, met hetzelfde gemak, zowel aan een muur als een plafond kan bevestigen, en het wordt duidelijk waarom dit een handig product is. Je moet wel een stopcontact in de buurt hebben, want deze uitvoering werkt op netstroom.

Rond en sterk

Deze Brennenstuhl bullseye lamp is rond van vorm, 22 cm bij 22 cm, en zwart van kleur. Het glas, waarachter het lampje zit, is doorzichtig. Voor het glas zit een robuuste korf die ervoor zorgt dat je je vingers niet snel brandt, en die tegelijkertijd het glas beschermt tegen schade door voorwerpen. Het maakt dit product duurzaam, door de lange technische levensduur. Verder heeft deze uitvoering een stoere en industriële look. Eenmaal aan een muur of plafond opgehangen, heb je er geen omkijken meer naar. Je kunt dus kortom altijd op dit lampje vertrouwen. Verder is deze uitvoering waterbestendig en kan tegen stof (IP44).

Andere modellen

Heb je deze zwarte versie liever in het wit? Dat is geen enkel probleem, want deze kleur verkopen we ook. Of misschien vind je rond niet passen bij je situatie en wil je liever een ovaal exemplaar. Ook dat is geen enkel probleem, want dit type lampen hebben we ook in ons assortiment. Het lampje zelf dien je nog wel zelf aan te schaffen. Het moet een E27-fitting hebben en een maximaal wattage hebben van 100 watt.

Specificaties
Meer over Brennenstuhl - Bullseye lamp (Productcode: 25331372586.8203)
 Merk
Brennenstuhl
 Voeding
Netstroom
 Afmetingen
Diameter: 220 mm | diepte: 100 mm
 Fittingtype
E27
 Beschermingsgraad
IP44
 Capaciteit
100 Watt
 Excl. lamp
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links