Brennenstuhl - Looplamp - 320 lm

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Meer informatie

Met de Brennenstuhl looplamp verlicht je eenvoudig alles wat je wilt, of dat nu buiten of binnen is. De looplamp heeft namelijk een beveiligingswaarde van IP44. IP staat voor International Protection Rating en geeft aan hoe het zit met de beveiliging van het desbetreffende product. In dit geval betekent het dat de lamp prima in de regen gebruikt kan worden en tussen het stof, aangezien hij spatwater- en stofdicht. Het handige aan deze specifieke versie is dat je er, nadat je de stekker in het stopcontact hebt gestoken, gemakkelijk mee rond kunt lopen. Door de zeshoekige handgreep heb je optimale grip. Wil je hem liever ergens ophangen? Dat kan ook, want er zit een ophanghaak aan waardoor je hem overal aan kan hangen.

Duurzaam en energiezuinig

De Brennenstuhl looplamp geeft voldoende licht om zelfs de meest donkere gebieden en ruimtes te verlichten. Dit is mogelijk door middel van een ledlamp. Hij geeft een neutraal witte kleur en is daardoor bijvoorbeeld goed te gebruiken tijdens het verven. Als de lamp dan namelijk een warm witte kleur geeft, kan dat vertekend werken. Omdat deze uitvoering dus gebruikmaakt van een ledlamp ben je aanzienlijk minder energie kwijt dan bij een normaal gloeilampje, namelijk tot wel 80%. Verder worden ledlampen veel minder warm, waardoor je je er niet aan kan branden en waardoor ze dus minder snel doorbranden. Je hoeft het lampje dus minder vaak te vervangen, wat weer goed is voor het milieu en je portemonnee.

Afmetingen

Deze looplamp is handzaam te noemen met een formaat van 8 cm bij 50 cm bij 4 cm. Het snoer van deze versie is 5 meter. Dus eenmaal in het stopcontact kun je nog een heel eind rondlopen met de lamp in je hand zonder dat je wordt teruggeroepen door het snoer. Zoek je een ander soort (bouw)lamp? Dan raden we je aan ons assortiment te bekijken, want we verkopen veel soorten verschillende lampen.

Specificaties
Meer over Brennenstuhl - Looplamp - 320 lm (Productcode: 15399598539.8203)
 Merk
Brennenstuhl
 Soort
Looplamp
 Vermogen
8 Watt
 Voeding
Netstroom
 Afmetingen
80 x 500 x 40 mm
 Kabellengte
5 meter
 Lichtbron
LED
 Lichtkleur
Neutraal wit
 Lichtopbrengst
320 lm
 Beschermingsgraad
IP44
 Inclusief ophanghaak
 Zeshoekige handgreep, voorkomt wegrollen
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links