Perel - Looplamp

€ 22,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 780
4-8 wd
Payment methods

Meer informatie

Met de Perel looplamp kan je fijn rondlopen en tegelijkertijd alles verlichten. Dit verlichten gaat via een ingebouwde ledlamp. Led staat voor Light Emitting Diode en maakt gebruik van een lichtgevende chip. Hierdoor gebruik je veel minder energie, dus dat zal je zien op de energierekening. Een ander voordeel van led is dat de lampjes niet warm worden en dus niet doorbranden. Je vingers verbranden en het continu verwisselen van de lampjes zijn hiermee verleden tijd. Gebruik deze looplamp om ruimtes te verlichten tijdens het klussen, het verbouwen, op de werkplaats of op de bouwkeet. Deze versie is verder 5,5 cm bij 28,5 cm bij 3 cm groot en daardoor gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken.

Magneet

Dit product van Perel is dus vast te houden, maar je kunt hem op nog veel meer manieren gebruiken. Zo kan je hem bijvoorbeeld ophangen met een bijgeleverde ophanghaak. Dit is handig als je eens een keer je handen nodig hebt om iets anders mee te doen. Maar deze looplamp is ook op een ijzeren oppervlakte vast te zetten. Dit is mogelijk door de ingebouwde magneet. Ideaal natuurlijk als je hem niet vast kan houden, bijvoorbeeld tijdens het boren en er nergens een plek is om de lamp op te hangen, maar wel een koelkast van ijzer. Plaats de lamp op het ijzer en je hebt je handen vrij terwijl alles verlicht wordt. Dit verlichten gaat dus door middel van een ledlamp.

Voeding

Een ander voordeel van deze looplamp is dat je geen stopcontact nodig hebt om hem te gebruiken en je hoeft ook niet eerst een accu op te laden. Bij sommige lampen is dit wel het geval, en dat kan soms ook handig zijn, maar in dit geval werkt de lamp simpelweg op batterijen. Stop er dus een batterij in, klik de hem aan en je hebt direct licht.

Specificaties
Meer over Perel - Looplamp (Productcode: 15602278263.8203)
 Merk
Perel
 Soort
Looplamp
 Voeding
Batterij
 Afmetingen
55 x 285 x 30 mm
 Lichtbron
LED
 Lichtkleur
Koud wit
 Aantal LED's
60
 Op te hangen met magneet
 Inclusief ophanghaak
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links