Perel - Looplamp

€ 18,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 31
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€18,99Aantal 2-9€18,52Aantal 10 en meer€17,85
Payment methods

Meer informatie

Als je het fijn vindt om eenvoudig rond te kunnen lopen met verlichting, dan is de Perel looplamp met metalen korf een product dat je zal bevallen. Het is een stevige en kleine lamp met een zwart handvat, een snoer van 5 meter om in het stopcontact te steken en een beschermingskorf om je vingers tegen de warmte van de te beschermen en om de lamp te beschermen tegen voorwerpen. Het is een duurzame uitvoering met een lange technische levensduur. Je moet nog wel zelf een lampje aanschaffen met een E27-fitting en met een maximaal vermogen van 60 watt. Dit wordt dus niet meegeleverd.

Goede grip

De Perel looplamp met metalen korf is handzaam en houdt lekker vast. Dit door zijn formaat en de rubberen handgreep waardoor je altijd goed grip behoudt, ook als je natte handen hebt. De metalen korf om het lampje beschermt je vingers tegen de hitte en het lampglas tegen stoten en aanrakingen met voorwerpen. Aan het gaasje zit een ophanghaak waarmee je de looplamp eenvoudig overal aan ophangt. Dit is ideaal als je je handen nodig hebt en daardoor niets vast kunt houden.

Vrij bewegen

Met een looplamp heb je de vrijheid om eenvoudig een beetje rond te lopen. Als je een zware bouwlamp gebruikt, is dit natuurlijk een stuk lastiger. Deze versie van Perel is zo gemaakt dat je hem goed vast kunt houden. Het rubberen handvat houdt optimaal vast en geeft je altijd de perfecte grip. Deze uitvoering werkt met een normale stekker die je in het stopcontact steekt, maar er zijn nog veel meer soorten (loop)lampen, bijvoorbeeld met een oplaadbare accu. Het is maar net wat je prettig vindt en hoeveel (loop)vrijheid je wilt hebben.

Specificaties
Meer over Perel - Looplamp (Productcode: 15602352090.8203)
 Merk
Perel
 Soort
Looplamp
 Vermogen
60 Watt
 Voeding
Netstroom
 Kabellengte
5 meter
 Voorzien van beschermingsgaas, Inclusief ophanghaak
 Excl. lamp
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links