Perel - Looplamp

€ 22,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 1146
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€22,95Aantal 2-9€22,38Aantal 10 en meer€21,57
Payment methods

Meer informatie

De Perel looplamp met magneet is een mobiel licht waarmee je kunt rondlopen, maar als je toch je handen nodig hebt om iets anders te doen, dan kan je hem net zo gemakkelijk ergens aan ophangen of met magneten op een ijzeren oppervlakte bevestigen. Er zitten namelijk drie ronde magneetjes aan de achterzijde. Het fijne aan deze bouwlamp is dat je geen stopcontact nodig hebt om hem te gebruiken. Hij werkt namelijk op batterijen. Gebruik deze uitvoering dus bijvoorbeeld als noodverlichting, om je meterkast te verlichten, tijdens het klussen, op een boot of in elke andere situatie waarin je licht nodig hebt, maar misschien niet de beschikking over een stopcontact. Let er wel op dat deze uitvoering alleen geschikt is om binnen te gebruiken en/of op te hangen.

Mobiel

Dus stop er 4 AA-batterijen in en je hebt direct makkelijk verplaatsbare verlichting tot je beschikking. Ideaal als het stopcontact te ver weg, bezet of niet aanwezig is. Op deze manier heb je toch altijd genoeg licht om bijvoorbeeld een muur te schilderen of een plank te zagen, want we raden deze looplamp vooral aan tijdens bouw- en klussen of als noodverlichting. Met vier volle batterijen kun je de hem de hele dag aan laten staan. Omdat hij slechts 5,8 cm bij 22 cm bij 3,5 cm groot is, neem je hem tevens gemakkelijk overal mee naartoe.

Licht

De Perel looplamp met magneet werkt met 72 ledlampjes met een lichtopbrengst van ongeveer 175 lumen. Deze lampjes geven een koud witte kleur en zijn daardoor ideaal om te gebruiken als je geen sfeer nodig hebt, bijvoorbeeld op de bouwkeet, in een werkplaats, als noodverlichting of tijdens het klussen. De lamp doet wat het moet doen, namelijk een object of ruimte goed verlichten, en doet dat goed. Zoek je dus een goede, betaalbare, te dragen lamp? Dan is deze lamp, met de optie om hem met magneten ergens aan te bevestigen, van het merk Perel een goede optie om in overweging te nemen.

Specificaties
Meer over Perel - Looplamp (Productcode: 16885826282.8203)
 Merk
Perel
 Soort
Looplamp
 Voeding
Batterij
 Afmetingen
58 x 220 x 35 mm
 Lichtbron
LED
 Lichtkleur
Koud wit
 Aantal LED's
72
 Op te hangen met magneet
 Inclusief ophanghaak
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links