Brennenstuhl - Statief

€ 44,99 (incl. 21% BTW)
1-8 wd
Extra korting!
Aantal 1€44,99Aantal 2-9€43,87Aantal 10 en meer€42,29
Payment methods

Meer informatie

Met het Brennenstuhl telescoopstatief voor bouwlamp haal je een handige driepoot in huis die je voor een bouwlamp in veel soorten situaties kunt gebruiken. Het is een universele standaard gemaakt van duurzaam staal. De minimale hoogte waarop je deze kunt instellen is 1 meter, de maximale hoogte 2,5 meter. Je hebt dus veel vrijheid met betrekking tot het kiezen van de juiste hoogte. Het instellen van de juiste hoogte kan traploos gedaan worden. Het statief voelt verder sterk en robuust en heeft een maximaal draagvermogen van maar liefst 7 kilogram.

Stabiel

Omdat het Brennenstuhl telescoopstatief voor bouwlampen dus gemaakt is van duurzame en sterke materialen, voel je direct dat je met kwaliteit te maken hebt. De voet van de driepoot, gemaakt van verzinkt staal, zorgt er tevens voor dat deze standaard altijd stabiel staat. Zo heb je altijd een goed voetstuk dat nergens naartoe gaat, ook niet als je hem buiten in de wind zet. Dit statief is namelijk zowel binnen als buiten te gebruiken.

Lampen

Deze driepoot is uitermate geschikt om er een bouwlamp op te bevestigen. Deze kan je vervolgens op de bouwkeet gebruiken, of thuis tijdens het klussen en verbouwen. Op deze manier kan je tot in de late uurtjes blijven doorwerken of om alles, ook bij weinig licht, te kunnen blijven zien. Uiteraard geeft goede verlichting ook een stukje extra veiligheid, omdat je zo minder snel over dingen op de vloer struikelt. Omdat je met deze standaard de lamp in hoogte kan verstellen, haal je nog meer profijt uit de je aankoop. Zoek je dus een stabiel, betaalbaar en handig statief om je bouwlamp op te zetten? Dan is dit product van het merk Brennenstuhl er eentje dat je met een gerust hart kunt aanschaffen.

Specificaties
Meer over Brennenstuhl - Statief (Productcode: 13226107050.8203)
 Merk
Brennenstuhl
 max. hoogte
1 - 2.5 meter
 In hoogte verstelbaar
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links