Verhuisfittingen

Als je gaat verhuizen, is het handig om zowel in het nieuwe huis als ook in het oude huis over verlichting te kunnen beschikken. De kans is groot dat de lampen pas als laatste worden bevestigd na de verhuizing, maar al eerder in de oude woning gedemonteerd zijn. Dan zit je dus even zonder licht. Dat is niet handig. Om niet tijdelijk zonder licht te zitten, is een verhuisfitting ideaal om te gebruiken. Een dergelijke fitting is echter ook handig bij verbouwingen en op plaatsen waar wel stroom maar niet altijd licht is.

Praktisch gemak met verhuisfitting

Met een verhuisfitting creëer je voor jezelf praktisch gemak. Het is een handige tijdelijke lampfitting die gemakkelijk in gebruik en functioneel is. De fittingen zijn doorgaans geschikt voor lampen die uitgevoerd zijn met een E27 fitting. Het is een perfect hulpmiddel om als tijdelijke voorziening te dienen. Met zo’n fitting wordt een tijdelijk probleem, namelijk het ontbreken van licht op een praktische wijze opgelost. Het hulpmiddel bestaat uit verschillende onderdelen zoals fitting en kroonsteentje. Er zijn diverse uitvoeringen. Een vermogen van 60 Watt zorgt voor een uitstekende lichtbron. Het wattage dat erbij staat vermeld, geeft aan tot welk wattage een gloeilamp kan hebben om in de verhuisfitting te gebruiken. Het is dus in dit geval van het voorbeeld ook mogelijk om een gloeilamp van 40 Watt te gebruiken tijdens de verhuizing.

Niet alleen voor verhuizing, maar ook voor verbouwing

Er zijn natuurlijk nog veel meer situaties, waarin een verhuisfitting van pas komt. De naam van het hulpmiddel doet vermoeden dat het vooral geschikt is om te gebruiken tijdens een verhuizing. Het is echter ook mogelijk om een dergelijke fitting te gebruiken tijdens een verbouwing. Dan brandt er namelijk ook niet altijd licht vanuit een plafondlamp, zoals in het geval wanneer de hele ruimte verbouwd moet worden en alles leeg is gehaald. In een dergelijke situatie biedt een verhuisfitting eveneens uitkomst. Er kan dus in het geval van een verbouwing net zo goed van een verbouwfitting gesproken worden. De functionaliteit is namelijk hetzelfde, want het gaat hier om het creëren van een tijdelijke lichtbron. Dat kan zowel tijdens een verhuizing als tijdens een verbouwing uitkomst bieden. Ook in de situatie dat het hulpmiddel voor een verbouwing gebruikt wordt, geldt dat de verhuisfitting in meerdere uitvoeringen beschikbaar is. Je vindt dus altijd een passend exemplaar.

Type verhuisfitting

Bij een verhuisfitting kopen is het aan te raden om op te letten voor welk type fitting het hulpmiddel geschikt is. Het betreft doorgaans een geschiktheid voor een E27 fitting, ook vaak aangeduid als “grote” fitting in vergelijking met de kleinere E14. Daarnaast is het goed te letten op de voeding van de fitting. Bij een verhuizing of verbouwing is er over het algemeen wel netstroom beschikbaar. De uitvoeringen in ons aanbod zijn dan ook uitgevoerd met een voeding voor netstroom. Aangezien er meerdere uitvoeringen beschikbaar zijn, is het ook handig om te letten op het aantal dat je nodig hebt. Als het gaat om de verlichting in een enkele ruimte volstaat uiteraard een enkele fitting. Het is ook mogelijk om er meerdere tegelijk te bestellen door het aantal aan te passen. Dat is uiteraard handig op het moment dat er in meerdere ruimtes tijdens een verhuizing of een verbouwing een verhuisfitting bevestigd moet worden. Er is meestal sprake van meerdere ruimtes, het is dan ook zinvol enkele fittingen achter de hand te hebben.

Tijdelijke oplossing altijd voorhanden

De bevestiging ervan is heel eenvoudig zelf uit te voeren. Je sluit de elektriciteitsdraden namelijk aan op het kroonsteentje. Daarna is de verhuisfitting meteen klaar voor gebruik en kan het als tijdelijke lichtbron dienen tijdens een verhuizing of een verbouwing. Een dergelijke fitting hoef je maar één keer aan te schaffen om als tijdelijke oplossing te dienen. Het handige is echter dat je de verhuisfitting altijd in je bezit hebt. Dat betekent dat je op een later moment in de toekomst bij een eventuele volgende verhuizing of verbouwing altijd weer van de verhuisfitting gebruik kunt maken. Het is dan ook een kleine investering waar je veel profijt van hebt nu en in de toekomst. Bekijk de uitvoeringen maar eens op je gemak en vergelijk de eigenschappen om daarna tot een keuze te komen. Als je er meer nodig hebt, pas het aantal bij je bestelling aan.

Hulp en advies

Heb je nog vragen over de aanschaf van een verhuisfitting of heb je advies nodig bij het kiezen van bouwlampen? Bel ons dan op nummer 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via het contactformulier. Heb je de verhuisfittingen snel nodig? Bestel dan voor 22.00, dan heb jij ze morgen in huis!

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links