Verhuisfittingen

Als je gaat verhuizen, is het handig om zowel in het nieuwe huis als ook in het oude huis over verlichting te kunnen beschikken. De kans is groot dat de lampen pas als laatste worden bevestigd na de verhuizing, maar al eerder in de oude woning gedemonteerd zijn. Dan zit je dus even zonder licht. Dat is niet handig. Om niet tijdelijk zonder licht te zitten, is een verhuisfitting ideaal om te gebruiken. Deze is echter ook handig bij verbouwingen en op plaatsen waar wel stroom maar niet altijd licht is.

€ 1,95

Verhuisfitting

 

  230 V |  Netstroom
  Aantal stuks: 1
  Fittingtype: E27


€ 13,09

Verhuisfitting

 

  230 V |  Netstroom
  CE gekeurd
  Aantal stuks: 2
  Fittingtype: E27

Praktisch gemak met verhuisfitting

Met dit type creëer je voor jezelf praktisch gemak. Het is een tijdelijk handigheidje dat gemakkelijk in gebruik en functioneel is. Ze zijn doorgaans geschikt voor lampen die uitgevoerd zijn met een E27 schroefdraad. Het is een perfect hulpmiddel om als tijdelijke voorziening te dienen. Daarmee wordt een tijdelijk probleem, namelijk het ontbreken van licht, op een praktische wijze opgelost. Het bestaat uit verschillende onderdelen zoals fitting en kroonsteentje. Er zijn diverse uitvoeringen. Een vermogen van 60 Watt zorgt voor een uitstekende lichtbron. Het wattage dat erbij vermeld staat, geeft aan welk vermogen een gloeilamp maximaal kan hebben om hierin gebruikt te kunnen worden. Het is dus in dit geval van het voorbeeld ook mogelijk om een gloeilamp van 40 Watt te gebruiken tijdens de verhuizing.

Niet alleen voor verhuizing, maar ook voor verbouwing

Er zijn natuurlijk nog veel meer situaties, waarin dit hulpmiddel van pas komt. De naam van het hulpmiddel doet vermoeden dat het vooral geschikt is om te gebruiken tijdens een verhuizing. Het is echter ook mogelijk om een deze te gebruiken tijdens een verbouwing. Dan brandt er namelijk ook niet altijd licht vanuit een plafondlamp, zoals in het geval wanneer de hele ruimte verbouwd moet worden en alles leeg is gehaald. In een dergelijke situatie biedt deze eveneens uitkomst. Er kan dus in het geval van een verbouwing net zo goed van een verbouwfitting gesproken worden. De functionaliteit is namelijk hetzelfde, want het gaat hier om het creëren van een tijdelijke lichtbron. Dat kan zowel tijdens een verhuizing als tijdens een verbouwing uitkomst bieden. Ook in de situatie dat het hulpmiddel voor een verbouwing gebruikt wordt, geldt dat die in meerdere uitvoeringen beschikbaar is. Je vind dus altijd een passend exemplaar.

Hulp en advies

Heb je nog vragen over de aanschaf van een verhuisfitting of heb je advies nodig bij het kiezen? Bel ons dan op nummer 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via het contactformulier.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,6
Prima "Prima service en vakwerk." 9,4
Uitstekend "Goede levering en kwaliteit." 9,4
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links