Bouwlampen op statief

Het is lastig werken in het donker, zoals in een ruimte waar geen of geen goede verlichting aanwezig is. Of als je al voor dag en dauw opstaat om te gaan werken. Of de klus wilt afmaken en ook na het invallen van de duisternis nog moet doorwerken. Dan is het handig om van een bouwlamp op statief gebruik te maken. Je krijgt dan een zee van functioneel licht om optimaal je werkzaamheden uit te voeren. Een bouwlamp op statief biedt een flink aantal voordelen op het gebied van mobiele verlichting.

Multifunctionele bouwlamp op statief

Een bouwlamp op statief is in de eerste plaats handig om tijdens bouwwerkzaamheden te gebruiken op onverlichte plaatsen. Een bouwlamp op een statief biedt echter ook in andere situaties uitkomst. Bijvoorbeeld om de tuin te verlichten, maar ook om een toegangsweg naar het huis of de trappen bij een woning te verlichten. Een bouwlamp met statief is dan ook zowel binnen als buiten te gebruiken. Het statief is overigens altijd stabiel en stevig, zodat deze niet bij het minste of geringste omvalt. Een werklamp op statief is dus in meerdere situaties inzetbaar en biedt het voordeel een breed licht op een groot oppervlak te schijnen. Dat komt namelijk doordat een hoger geplaatst licht een groter oppervlak in het geheel kan verlichten. Bovendien is er een ruimer zicht in vergelijking met een lamp die direct op de vloer is geplaatst.

Voordelen van een bouwlamp op statief

Een bouwlamp op statief biedt meerdere voordelen, zoals het multifunctionele karakter. Als je een bouwlamp op statief koopt met een verstelbare stand is dat een ideale keuze. Op deze manier kun je de werklamp namelijk op de betreffende werksituatie of toepassing afstemmen. De ene keer is het nodig om de verlichting van de bouwlamp op statief wat hoger in te stellen. Een andere keer is een beperkte hoogte weer voldoende. De flexibiliteit van de verstelbaarheid is dan ook een extra voordeel van een bouwlamp op statief die over deze functionaliteit beschikt. Overigens is er nog een andere situatie waarin deze lamp ook uitstekend van pas kan komen. Bijvoorbeeld als je gaat verhuizen en er in de nieuwe woning nog geen verlichting is aangebracht. Ga je klussen voor de verhuizing dan komt het helemaal mooi uit om over deze werklamp met statief te beschikken.

Let op de eigenschappen

Bij de aanschaf van een bouwlamp op statief kun je op verschillende eigenschappen letten. Bijvoorbeeld op het type verlichting. Het imogelijk om een uitvoering met halogeenverlichting aan te schaffen, maar de keuze kan eveneens vallen op een uitvoering met ledverlichting. Een halogeenlamp geeft een natuurlijke vorm van verlichting en is energiezuiniger in vergelijking met de conventionele gloeilamp. Je kunt rekenen op een groot aantal branduren. Zo brandt een bouwlamp op statief met halogeenlamp minimaal 2000 uren. Ledverlichting is uiteraard eveneens een energiezuinige vorm van verlichting. Bij de keuze voor een led bouwlamp op een statief is het aan te raden om met het aantal lumen rekening te houden. Dat aantal bepaalt namelijk de lichtopbrengst. Verder kun je rekening houden voor een model met of zonder beschermingsgaas..

Bouwlamp op statief kopen

Een bouwlamp op statief kopen die afgestemd is op de betreffende situatie is niet al te moeilijk. Daarbij is het eveneens mogelijk om op de hoogte van de prijs te letten. Een bouwlamp op een statief hebben wij voor jou in verschillende prijsklassen beschikbaar. Het is verder nog handig om te weten dat een bouwlamp op statief gemakkelijk te verplaatsen is. Even optillen en neerzetten op de gewenste plek. De bouwlamp kan direct in gebruik worden genomen door eenvoudig de stekker in het stopcontact te steken. Er dient dus wel een voorziening in de vorm van netstroom beschikbaar te zijn. Wil je een uitvoering die speciaal is ontwikkeld om zo min mogelijk warmte te ontwikkelen? Dan kun je daar eveneens rekening mee houden bij het maken van een vergelijking. Eerst vergelijken en op de eigenschappen letten, bestel dan jouw ideale bouwlamp op statief.

Hulp en advies

Heb je nog vragen over de aanschaf van een bouwlamp op statief of heb je advies nodig bij het kiezen van bouwlampen? Bel ons dan op nummer 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via het contactformulier. Heb je de bouwlampen op statief snel nodig? Plaats dan voor 22.00 uur je bestelling. Dan heb jij je bestelling morgen in huis!

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links