Avide - Bouwlamp - 4500 lm

€ 37,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 50
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Extra korting!
Aantal 1€37,99Aantal 2-9€37,04Aantal 10 en meer€35,71
Payment methods

Meer informatie

De Avide led breedstraler maakt gebruik van ledlampjes. Daardoor is het een duurzame manier van verlichten. Met ledlampjes verbruik je ongeveer 80% minder energie dan bij normale gloei- of halogeenlampen. Dit is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor een lagere energierekening. Omdat deze uitvoering volledig sproeiwaterdicht en stofdicht is, kun je hem zowel binnen gebruiken, bijvoorbeeld tijdens het klussen en verbouwen, als buiten. Je hoeft je kortom geen zorgen te maken om regen. Kies zelf of je de lamp ophangt met de ophanghaak, of hem neerzet met de inklapbare beugel.

Breedstraler vs. verstraler

Deze Avide led breedstraler kun je het best kunt gebruiken om een gebied dichtbij de lamp te verlichten. Wil je liever een gebied verder weg verlichten, dan raden we je geen breed- maar een verstraler aan. Deze schijnen in een smalle lichtstrook en kunnen een grotere afstand overbruggen. Breedstralers schijnen meer dichtbij en in een bredere lichtstraal. Je kan breedstralers daardoor dus prima gebruiken om bijvoorbeeld je tuin van voorlichting te voorzien. Zet een paar breedstralers in je tuin, elk gericht op een boom en je hebt een fantastisch verlichte tuin waarmee je je gasten versteld mee zal doen laten staan. Of gebruik de breedstraler om donkere ruimtes op te helderen zonder dat het mooi hoeft te zijn, denk aan stegen of bedrijfsterreinen. Het maakt dit een uitermate veelzijdig product.

Lumen

Met dit product kun je dus goed een gebied dichtbij de lichtbron verlichten. Dit doet de lamp in een neutraal witte kleur en met een lichtopbrengst van 4500 lumen. Door deze hoge lichtopbrengst geeft hij relatief veel licht en kan je dus zelfs de meest donkere ruimtes en gebieden van voldoende licht voorzien. De lamp werkt met een kabel met stekker die in het stopcontact gestoken dient te worden.

Specificaties
Meer over Avide - Bouwlamp - 4500 lm (Productcode: 25631996130.8203)
 Merk
Avide
 Soort
Bouwlamp
 Vermogen
50 Watt
 Voeding
Netstroom
 Lichtbron
LED
 Lichtkleur
Neutraal wit
 Lichtopbrengst
4500 lm
 Beschermingsgraad
IP65
 CE gekeurd, Inclusief ophanghaak
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links