Avide - Breedstraler - 1600 lm

€ 12,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 72
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€12,99Aantal 2-9€12,67Aantal 10 en meer€12,21
Payment methods

Meer informatie

De Avide led breedstraler is een handige lamp om verschillende ruimtes en in verschillende situaties te gebruiken om alles goed te verlichten. De lamp krijgt zijn voeding door middel van een kabel met een stekker die je in het stopcontact stopt. Qua ontwerp is het een vrij platte lamp met een uitklapbaar voetje waarmee je de hem op elke ondergrond kunt zetten. Wil je hem opbergen of met de ophanghaak ophangen, dan klap je dit voetje eenvoudig in om ruimte te besparen. De lamp is tevens met de beugel bijvoorbeeld aan een muur vast te zetten.

IP65

Of je nu je bouwkeet, woning tijdens het klussen, tuin of gang wilt verlichten; het kan met deze zwarte Avide led breedstraler. Sommige lampen kan je alleen binnen gebruiken, omdat ze bijvoorbeeld niet tegen water kunnen. Daar heb je bij dit product van het merk Avide geen last van. Het heeft namelijk een beveiligingswaarde van IP65. Dit is de afkorting voor International Protection Rating waarmee fabrikanten van elektronische producten aangeven hoe het zit met de beveiliging van het desbetreffende product. In dit geval wil dat zeggen dat de breedstraler volledig stofdicht is en sproeidicht. Sproeidicht wil zeggen dat een object tegen water kan dat gesproeid in contact komt met het materiaal. Je kunt deze uitvoering dus prima buiten ophangen of neerzetten, want regen zal dit product niet beschadigen.

Gaat lang mee

Eenmaal aangeschaft zal je lang plezier houden van dit product van het merk Avide. De voornaamste reden is dat er gebruik wordt gemaakt van ledlampen. Dit soort lampjes verbruikt stukken minder energie, circa. 80% minder dan normale gloei- en halogeen. Dit is dan ook de reden dat je het ook aan je energierekening zal merken. Deze zal aanzienlijk lager uitvallen dan bij het gebruik van bijvoorbeeld gloeilampen of halogeenlampen. Deze breedstraler heeft verder een neutrale witte kleur.

Specificaties
Meer over Avide - Breedstraler - 1600 lm (Productcode: 25634292970.8203)
 Merk
Avide
 Soort
Breedstraler
 Vermogen
20 Watt
 Voeding
Netstroom
 Lichtbron
LED
 Lichtkleur
Neutraal wit
 Lichtopbrengst
1600 lm
 Beschermingsgraad
IP65
 CE gekeurd, Inclusief ophanghaak
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links