Bouwlampen op accu

Op donkere plekken werken of voor zonsondergang al beginnen met klussen vereist wel de nodige verlichting. Als er dan geen netstroom beschikbaar is op de werklocatie is het handig om van een bouwlamp op accu gebruik te maken. Er is dan voldoende licht te creëren om de werkzaamheden nauwkeurig uit te voeren. Er zijn allerlei soorten beschikbaar en als jij op zoek bent naar een bouwlamp op accu is het echt handig als je er wat meer van te weten komt.

Waar moet je op letten bij een bouwlamp op accu kopen?

In de eerste plaats is het bij de aanschaf van een bouwlamp op accu belangrijk te letten op de benodigde lichtopbrengst. De hoeveelheid licht die nodig is, hangt weer af van de situatie. Op hele donkere plekken is meer licht natuurlijk ideaal dan op een plek waar wel licht aanwezig is, maar waar net een beetje extra licht nodig is. De lichtopbrengst van een bouwlamp op accu wordt uitgedrukt in het aantal lumen. Des te meer lumen een bouwlamp op accu heeft des te meer lichtopbrengst er is. Voor de volledigheid wordt bij elke uitvoering in de specificaties eveneens melding gemaakt van het aantal watt waarover de werklamp op accu beschikt. Verder is het uiteraard raadzaam om met specifieke kenmerken rekening te houden. Bijvoorbeeld met de aanwezigheid van een autoadapter. Dat maakt het weer eenvoudig om de accu van stroom te voorzien door deze op te laden via de sigarettenaansteker in de auto. Wie online een beetje rondneust, kan al snel precies de juiste keuze maken voor een bouwlamp op accu.

Voordelen van een bouwlamp op accu

Een bouwlamp op accu biedt uiteraard meerdere voordelen. Er is sprake van het grootste gemak in de meest uiteenlopende situaties. Je bent niet afhankelijk van de aanwezigheid van een stopcontact als je aan de slag wilt. Er is niet in elke ruimte sprake van optimale verlichting en in dat geval zit je met een bouwlamp op accu goed. Dat voordeel is er ook als je buiten gaat werken en – wanneer het vroeg donker wordt - nog even door wilt werken. Het grootste voordeel is dat er praktisch en handzaam gemak geboden wordt. Het is namelijk mogelijk om voor een gemakkelijk verplaatsbare of zelfs draagbare bouwlamp op accu te kiezen. Het gewicht is zeer beperkt, zodat de bouwlamp snel en eenvoudig in de hand is mee te nemen. Er zijn uitvoeringen met een comfortabel handvat beschikbaar die daar prima dienst voor doen. Dat is bovendien handig als de werkzaamheden zich steeds verplaatsen, een omstandigheid die uiteraard vaak voorkomt bij mensen die vaak klussen.

Werklamp op accu voor professioneel en particulier gebruik

Een bouwlamp op accu uit het assortiment is zowel geschikt voor professioneel als voor particulier gebruik. In huis biedt een bouwlamp op basis van een accu uitkomst als er geen verlichting beschikbaar is of als je op donkere plekjes een klus moet uitvoeren. Voor professionele klussers is een werklamp op accu zelfs onmisbaar te noemen. Er wordt vaak vroeg gestart met bouwwerkzaamheden en dan is het buiten nog lang niet altijd licht. Bovendien is het met een bouwlamp op accu mogelijk om ook nadat de zon is ondergegaan door te werken. Het online assortiment is groot en divers genoeg om zowel aan de wensen van particulieren als aan de eisen van professionele bouwers tegemoet te komen. Indien gewenst, dan is het onder meer mogelijk om met het energieverbruik rekening te houden. Of met de mate van warmteontwikkeling van deze specifieke vorm van verlichting. Zo kun je altijd de beste keuze maken en zelfs een uitvoering bestellen met USB-laadpoort voor extra gemak.

Bouwlamp op accu in verschillende prijsklassen

Als je denkt de bouwlamp op accu af en toe nodig te hebben en je deze aanschaft voor een klus die je nu op de planning hebt staan, is het uiteraard slim om met het budget rekening te houden. Er zijn diverse prijsklassen om een bouwlamp aan te schaffen en tegelijkertijd rekening te houden met het budget. Een werklamp oplaadbaar bijvoorbeeld is te koop voor elke beurs, groot of klein. De professionele bouwer komt vaak uit in de wat hogere prijsklasse doordat er doorgaans op reguliere basis met een bouwlamp gewerkt wordt. Deze dient dan ook te voldoen aan een wat hogere standaard dan bij incidenteel particulier gebruik. De warmteontwikkeling en lichtopbrengst spelen bij professionele gebruik eveneens een meer belangrijke rol. In ieder geval is het altijd mogelijk bij het maken van een keuze uit te gaan van de eigen situatie, budget en eisen.

Hulp en advies

Heb je nog vragen over de aanschaf van een bouwlamp op accu of heb je advies nodig bij het kiezen van bouwlampen op accu? Bel ons dan op nummer 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via het contactformulier. Heb je de bouwlampen op accu snel nodig? Bestel dan voor 22.00, dan heb jij ze morgen in huis!

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links